2012. január 19., csütörtök

laptop asztal, laptop az ágyban, laptop hűtő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható laptop asztal. Új laptopot kaptál és egész éjjel nyüstölöd szegényt? Akkor add meg neki ami jár: stabil elhelyezést az ágyban, egérpadot. Az asztalba beépítve 2db nagy teljesítményű, szuper halk ventilátor, ami megakadályozza a laptopod túlmelegedését. A laptop tartó rész dőlése 5 fokozatban állítható, így akár ülve, akár fekve is használhatod azt!!! A lábak 5 fokozatban állíthatóak, így akár a nagyi szalmazsákján is egyenesen fog állni a géped!!! Összehajtva kb. akkora mint egy laptop. Utazáshoz, prezentációhoz (nincs nagyobb gáz, mint ilyenkor egy lefagyott laptop!!! ) lustálkodáshoz elengedhetetlen. Tartozék: automata USB csatlakozó a ventillátorok-laptop összekapcsolásához.
Figyelem! Az aukció leírása, az azon szereplő képek a tulajdonomat képezik, azoknak, illetve azok egyes részeinek felhasználását NEM engedélyezem! Jogtalan felhasználások, garantáltan jogi és kártérítési eljárást vonnak maguk után!
Postaköltségre, minimálárra, szállítási és fizetési feltételekre vonatkozó kérdésekre NEM válaszolok, minden szükséges információ elérhető a "Szállítási és fizetési feltételek" feliratra kattintva!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-19 22:17
. laptop asztal, laptop az ágyban, laptop hűtő - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése