2011. július 25., hétfő

Meyer, Stephenie: Twilight - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! TwilightA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
A tizenhét éves, rendkívül introvertált és intellektuális Bella, otthagyva felelőtlen anyját és annak jóval fiatalabb új férjét, úgy dönt, hogy visszaköltözik édesapjához, aki rendőrfőnök az eső áztatta, óceánparti Forks városkában. Tanulmányait a helyi középiskolában folytatja, ahol már az első napon különös csoportra lesz figyelmes: öt, valószínűtlenül szép fiatal ül együtt a gimnázium ebédlőjében, de nem esznek semmit. Hamarosan megismerkedik közülük az egyikkel, Edward Cullennel és menthetetlenül szerelmes lesz a furcsa fiúba, aki - a többi diák nagy meglepetésére - viszonozza is az érzelmeit, méghozzá igen hevesen. Kisvártatva kiderül azonban egy olyan dolog Edwardról, ami átformálja az egész kapcsolatot: ő és a többiek ugyanis egy bujkáló vámpír-klán tagjai, akik próbálnak új életet kezdeni a félreeső Forks-ban. Hiába azonban a figyelmeztetés, hogy a fiú gyötrődése csak részben szerelmi eredetű, s gyakorta a benne feltámadó ragadozóval vív közelharcot, Bellának az életveszély is megéri azért, hogy együtt lehessenek. Ám arra egyikük sem számít, hogy támadás kívülről is érkezhet, méghozzá nem is akármilyen... ISBN: 978-963-245-353-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:33
. Meyer, Stephenie: Twilight - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése